Peru, pereš, pereme
rozhovor se zakladatelkou české značky Natuty Přinášíme ti rozhovor o praní, které je součástí běžného života každého z nás.…
rozhovor se zakladatelkou české značky Natuty Přinášíme ti rozhovor o praní, které je součástí běžného života každého z nás.…
Většina článků na téma výběru udržitelného vánočního stromečku se omezuje na souboj živý stromek vs. umělý, ti osvícenější do…
Byl by to asi pěkný fascikl, popsat zevrubně fenomén obdarovávání. Protože však nejsme sociologové, ale zero wastři, nemusíme se naštěstí zabývat záměrně…
Kdokoliv se zamýšlí nad problematikou svého vlivu na životní prostředí, tak v jednu chvíli dojde do bodu, kdy se začne…
aneb nebožtíci už to neužijí. Nebudu psát o tom, zda Halloween válcuje Dušičky a co je víc. Prý je…
aneb jednoduché pickles S kvašením se roztrhl pytel. Internet hovoří o blahodárných účincích pro naše zdraví a imunitu, gastro trendy…
Možná si potrpíte na designové krabičky a možná si svačinu nosíte v letitém obalu od polárkáče. Nehledě na přístup, pokusím…
Češi hromadně přecházejí k vegetariánství Bohužel jen na jeden den (dnes), jelikož 1. 10. je mezinárodní DEN vegetariánů. Ale…
aneb jak zbavit obaly zápachu a stop po zkaženém jídle nebo pití Občas se stane, že i sebelepší svačina…
Nová ekologická a lokální platforma V uplynulém desetiletí si mnoho lidí prošlapávalo cestu k lokálnímu jídlu a zelenině, seznamovalo se s pomalou…